menukort

Thai House Catering's kvalitets koncept med at lave alt fra bunden og i rigelige mængder hvor festen holdes, er meget tidskrævende.

Vi beregner følgende tilberedningstid til en seks retters buffet:
40 kuverter ~ 8 timer
50 kuverter ~ 9 timer
60 kuverter ~ 10 timer
70 kuverter ~ 11 timer
80 kuverter ~ 12 timer
P.g.a den lange tilberedningstid kan vi desværre ikke tilbyde thaimad til fester der holdes til middag f.eks konfirmationer.
Vi er et lille fritidsfirma og tilbyder derfor kun et meget begrænset antal fester/år, så book derfor i god tid.
Da vi kun kan være et sted på en given dato, så er bookning efter "først til mølle" princippet.
Hvilke retter i din buffet?
Af hensyn til vores planlægning, indkøb o.s.v., beder vi dig venligst om at fastlægge retterne i buffet´en en måned før din fest (eller hurtigst muligt, hvis du booker os mindre end én måned før din fest)
Råvarer
De friske thailandske grøntsager bestiller vi ugen før din fest via vores lokale asiatiske butik og så kommer de med flyfragt direkte fra Thailand.
Alle andre råvarer som kød, almindelige grøntsager (f.eks. løg, rødløg, gulerødder, snack peber, forårsløg, sukkerærter), samt krydderier, saucer, ris, nudler etc. handler vi selv ind, så vi er sikre på at kvaliteten er i top og ens hver gang.
Allergi
Kommer der folk med allergi til din fest, så kontakt os gerne inden, så tager vi en snak om hvad vi kan gøre for at hjælpe.
Vi har oplevet mange forskellige allergiformer gennem årene, lige fra chili, hvidløg, skaldyr til den mest udbredte, gluten allergi. Vi har kun tre retter med gluten. Forårsruller, Kyllingefilet med cashewnødder (kan laves glutenfri) og stegte nudler, resten er glutenfri.
Betaling
Vi beder ikke om depositum eller forudbetaling ved bookning.
Betaling er derfor enten kontant på festdagen eller bankoverførsel i god tid inden festen.
Kontantafregning må meget gerne ske i løbet af dagen, så vi ikke skal ind og "afbryde" jer i festen, når vi er klar til at køre hjem, hvilket typisk er kl. 22-23.
Borddækning, buffet & drikkevarer

Borddækning
Vi blander os naturligvis ikke i din borddækning, men hvis dine gæster skal spise thai mad som man gør i Thailand, så læg en gaffel til venstre og en spiseske til højre for en flad spisetallerken.
I Thailand spiser man ikke med pinde, men med ske, gaffel og fingre(læg også gerne en kniv eller ha' knive parat, da ikke alle kan lide at spise med ske/fingre)
Buffet'en
Det eneste du skal sørge for til buffet'en er selve bordet og en stof- eller kraftig papirdug i den farve du ønsker.
De fleste vælger en dug magen til dem på bordene, hvor I skal sidde og spise.
Til buffet'en medbringer vi vores to Sawadee damer, et par vaser med et par afskårne blomster i, samt to trearmede lysestager.
Hvis du ønsker andre blomster eller lignende på buffet'en, så er du naturligvis meget velkommen til det.
Hvis det er muligt, så stil venligst buffet bordet således, at man kan komme til fra begge sider af bordet for at undgå alt for lang kø første gang folk skal have mad.

Drikkevarer

Alle kolde drikke er fint til thaimad.

Rødvin er meget brugt til fest i Danmark og det er helt fint til mild thaimad, men det er ikke godt sammen med chili, da rødvin har en tendens til at "brænde" og blive bitter i munden, hvis man drikker den sammen med stærk mad.

Vi anbefaler følgende drikkevarer til thai mad:

Isvand (altid)

Fadøl/alm. øl er absolut nr. 1 til thai mad (hvis man kan lide øl)
Hvidvin
Rosévin
Rødvin (undgå tunge/meget krydrede rødvine som Rioja og drik det ikke sammen med den stærke del af vores buffet)

×